Nejnovější recenze ze sekce Varné desky
Uvítal bych kdyby šla zapojit na 3 fáze (lze jen na 2) ale jinak deska super.
Reakce značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnoval. Varná deska EIV634 má 4 varné zóny a zapojení je tak na 2 fáze s jištěním 2x16 A. Zapojení lze na třífázový proud, ale deska samotná se zapojí na 2 fáze. Třetí fázi potřebují a využijí až některé modely s větším počtem varných zón. Pevně věříme, že bude varná deska sloužit pouze k Vaší plné spokojenosti. S pozdravem Tým Electrolux
vyměnila jsem varnou plynovou desku za indukční - naprostá spokojenost!!!
Je to moje první zkušenost s indukční deskou. Rychlost ohřevu (nepotřebuji rychlovarnou konvici), regulovatelnost prakticky bez tepelné setrvačnosti.
- Cenově dostupná
- Kupuji na doporučení
- nemám nic
Cenově dostupná
Kupuji na doporučení
- Rychlé zahřívání
- Hodně hlučná a cvaká, předchozí indukce jiné značky naprosto tichá
Tuto indukci nedoporučuji, příště už bych ji nezakoupila. Ten hluk je strašný. Mám Elektrolux troubu a je super, indukce velké zklamání.
Reakce značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnovala. Je nám velmi líto, že máte s výrobkem naší značky takovouto zkušenost a deska nenaplnila veškerá očekávání. Varná deska může během používání vydávat některé provozní zvuky. V případě praskání nebo pískání se obvykle jedná o zvuky varné nádoby. To je vyrobeno z různých materiálů (sendvičová konstrukce). Ke cvakání dochází při spínaní elektrických přepínačů. Tyto zvuky jsou normální a neznamenají žádnou závadu. S pozdravem Tým Electrolux
Zatím funguje bez problémů.
Candy CH64CCB/4U2
Přidáno: 1. srpna 2023
(naposledy upraveno 26. září 2023)
Zakoupeno v Electro World
- vše funkční, snad to tak dlouho vydrží
- Hezky zpracováno
- Perfektní indukce - velmi rychlá
- Integrovaná digestoř
- Instaluje se do speciální spodní skříňky
- Šířka 83 cm - potřebujete velkou kuchyň.
Varná deska je naprosto super. Když nejste fanoušci horních skříněk, tak je to jednoznačná volba. Nicméně je potřeba si před koupí uvědomit několik základních faktů, abyste nebyli následně překvapeni.
1. Střed odtahové roury je 10cm nad podlahou přes zeď. To znamená, že se v tom místě musí udělat díra do zdi směrem ven z domu. Odtah je plochý, ne kulatý.
2. Varná deska se ideálně instaluje do velké spodní skříňky. Jen ta sama o sobě je dost široká a je sama o sobě dost drahá.
3. Větrák se ovládá samostatně, lze nastavit i nějaká automatika, ale není to na 100%. I u normální digestoře Vám něco unikne.
4. Když to pustíte naplno, tak je to prostě hlučnější.
5. Zapomeňte na tento typ varné desky, máte-li malou kuchyň, nebo tu desku chcete instalovat do ostrůvku.
Varná deska je super, rozhodně doporučuji zapřemýšlet, plánujete-li totální přestavbu kuchyně nebo kuchyň do novostavby. Klasická digestoř je prostě přežitek.
L.
Electrolux EIV634
Přidáno: 31. července 2023
(naposledy upraveno 31. července 2023)
Zakoupeno v Eldum.cz
Kvalitní ovládání, rychlost zahřátí desky
Dobrá cena, varná deska funguje (zatím) výborně, ovládání intuitivní, díky přítomnosti kabelu snazší zapojení. Takže, velká spokojenost.
- Tato deska ma velice intuitivni ovldani
- Zatím krátká doba vše ok
Vše OK
Nevím, ještě nebyl použit.
- funguje jak má
- Pozor zapojení vyžaduje kabel Cyky 5 X 2.5mm a pozor napájení je na dvě fáze 2x230V. V dokumentaci je to slabě vysvětleno.
- Splnila očekávání, rychlý ohřev, dobré ovládání.
- Bohužel po 6ti letech odešla a oprava je dražší než cena nové.
Kdyby vydržela déle, byl bych spokojený.
Reakce značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Je nám velmi líto, že máte s výrobkem naší značky takovouto zkušenost a nastala závada. Můžeme Vás však ubezpečit, že se nejedná o běžnou životnost našich spotřebičů. V případě zajištění servisu je Vám naše Zákaznické centrum plně k dispozici. Také Vám rádi pomůžeme s výběrem případné náhrady. https://www.electrolux.cz... S pozdravem Tým Electrolux
Bosch PKF631BB2E
Radka
Přidáno: 18. července 2023
(naposledy upraveno 18. července 2023)
Zakoupeno v Vestavné spotřebiče
Spokojenost. Výrobky,značky Bosch kupuji už léta
Desku máme velmi krátce, je potřeba naučit se ovládání, zatím vše funguje jak má :D
- funguje
- značka
- nic mě nenapadá
100% spokojenost
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »