Nejnovější recenze ze sekce Varné desky
- spokojenost s výrobcem BEKO, prodloužená záruka na 5 let zdarma
- Naprosto šílené ovládání
- Otřesný hluk
- Nepříliš kvalitní provedení
Nejhorší produkt, co jsem si snad v životě koupil. Ovládání je naprosto šíleně neintuitivní, je to hlučné, absolutně k ničemu.
- od samého počátku zapojení nefungují dvě plotýnky a čekám na servisního technika
Reakce značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnoval. Je nám velmi líto, že máte s výrobkem naší značky takovouto zkušenost a je třeba zásah servisu. Věříme, že po této prvotní nepříjemné zkušenosti a servisním zásahu bude varná deska již plně sloužit k Vaší spokojenosti. S pozdravem Tým Electrolux
- Super funkčnost i design
- Vše OK, moc nám vyhovuje.
- Koupili jsme pro dceru a vše si chválí
- Vše v pořádku, moc nám vyhovuje
v popisu by mělo být uvedeno, že pokud se deska připojuje na 230V je nutno zakoupit jinou šňůru.
Reakce značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnovali. Tento model varné desky není možné zapojit na jednu fázi. Varná deska EIV634 je určená pouze k zapojení na 2 fáze s jištěním 2x16 A a zapojení může provádět pouze elektrikář v souladu se schématem zapojení, které je na spodní straně varné desky. Zapojení na jednu fázi není správné. Pokud máte možnost zapojení pouze na jednu fázi, doporučujeme varnou desku s funkcí Powermanagment, která umožňuje takovéto zapojení. Např. model EIT61443B nebo EIS62449. S pozdravem Tým Electrolux
- Pěkný vzhled
- Skvělé ovládání DirectSelect pro rychlé navolení stupně výkonu (určitě doporučuji jít po dražším modelu, který má toto ovládání oproti levnějšímu ovládání +/-).
- Dostatečně výkonná boost funkce pro rychlého dosažení bodu varu vody.
- Pěkný až luxusní design od renomované značky.
- Je intuitivní oproti levnějším modelům (což Bosch bohužel často dělává) například v podobě zachování nastavení po nechtěném vypnutí desky.
- Subjektivně mě trošku zklamala funkce PerfectFry, se kterou se ani po celkem dlouhé době užívání moc nekamarádím a nefunguje úplně podle mých představ, takže ani už nevyužívám.
Desku využíváme doma takřka denně už 7 měsíců. I po takovéto době rozhodně nelituji koupě a můžu všem jen doporučit. Kupoval jsem za cenu pod 10k, což z toho dělá skvělý poměr cena/kvalita.
- Vše funguje jak má
- Vše v pořádku
- Nemám co vytknout
- Vše OK
- hezký design a praktické mřížky s dobrým usazením
- vejde se více hrnců vedle sebe
- Super výkon, snadné čištění.
- Lehké ovládání.
- super jsou dvouplotýnké vařiče
- Jinak spokojenost
Po týdnu používání nelze hodnotit spolehlivost, zatím ale vše v pořádku. Oceňuji jednoduchost ovládání a vzhled.
Produkt splňuje vše co jsem od něj očekával
- Vzhled
- Funkce
Vzhledově krásná s množstvím funkcí a přijatelnou cenou.