Nejnovější recenze ze sekce Varné desky
dobré rozložení ovládání k jedné straně, vzniká tak větší prostor pro plotýnky vlevo, které jdou propojit. není co vytknout.
Přehledný a jednoduchý způsob ovládání.
- dobrá cena za kvalitní produkt. Jen si musím zvyknout na nezvyklý tvar ovládacích knoflíků, ale to je nepodstatné.
- Jednoduché ovládání. Vzhled. Velikost dotykových tlačítek.
dlouhodobé zkušenosti,
vynikající produkt,
navíc je tento typ opravdu Made in Germany
- Elegantní induční varná deska
- Jednoduché ovládání klasickými otočnými knoflíky, které zvládne i vaše babička, která se nekamarádí s moderním dotykovým ovládání u ostatních varných desek
- Při špatném odvětrání prostoru pod deskou dochází k zapnutí signalizace zahřátí i ostatních plotýněk na kterých se zrovna nevaří. Je to drobnost a na funkci to nemá vliv :-)
Teprve provádím rekonstrukci, zatím nemám namontováno.
- Kvalita
- Litina je opravdu litina
- OK
- NIC.
Zdravím,kvalita OK ,nečekal jsem to za tu cenu. měl jsem Moru 2x dražší kvalita za tu cenu úplně někde jinde..
- indukce je velice hlučná, koupi bych nikdy nerealizoval vědět o této vlastnosti, která nikde není uvedena.
- výrobce mi sdělil, že se jedná o vlastnost
- daleko levnější indukce tuto vlastnost nemá... Vím z vlastní zkušenosti
Nikdy bych si tuto indukci znovu nekoupil, obrovská elektrická hlučnost i na stupeň 1.
Funguje, bezpečná
- Originální osvětlení imitující plynový hořák.
- Informace o provozu varné desky prostřednictvím aplikace.
- Vysoký výkon.
- Dostupnost velké Flexi zóny
- Snadné a jednoduché ovládání.
- Ne
- brzy dodáno a přímo domů
Jen trochu hlučná (ale mám první, třeba je to běžné).
Jinak jsem naprosto spokojená
Reakce značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnovala. V případě hlučnosti konkrétní nádoby, praskání nebo pískání se obvykle jedná o zvuky přímo samotné varné nádoby. To je vyrobeno z různých materiálů (sendvičová konstrukce). Při indukčním ohřevu pak provedení dna nádoby vydává hluk. Při vyšším stupni ohřevu je také vyšší hluk. Syčení nebo bzučení může vydávat ventilátor varné desky. Tyto zvuky jsou normální a neznamenají žádnou závadu. Pevně věříme, že bude varná deska dále sloužit pouze k Vaší plné spokojenosti. S pozdravem Tým Electrolux
- Delá co má, krásný desing,tichá
- Dvě flexi zóny
- Přednastavené programy ohřevu "6. smysl"
- tahové dotykové ovládání výkonu ploten
- Pro toho, kdo nevyužije dvě flexi zóny často, nebudou všechny stejné plotny 1750/2200 W vhodné z důvodu plýtvání energií v případě použití menší nádoby a naopak může chybět jedna rozměrnější plotna s vyšším výkonem. V takovém případě se nabízejí verze vybavené jednou flexi zónou, jednou menší a jednou velkou plotnou.
- Vestavěný kabel desky je připravený pro jednofázové připojení k el. síti - dva fázové vodiče jsou napevno spojené. Aby nedocházelo k přetížení jedné fáze bytového rozvodu, bude asi potřeba využít vestavěnou funkci pro omezení výkonu, viz návod. Vhodnější řešení spočívá v oddělení fázových vodičů a jejich připojení na dvě rozdílné méně vytížené fáze - vybrat takové, na které nejsou připojené zásuvky používané k napájení např. rychlovarné konvice a jiných spotřebičů s vyšším příkonem. Doporučuji využít službu schopného elektrikáře. To všechno ale za předpokladu, že je v domácnosti k dispozici příslušně dimenzovaný třífázový rozvod.
Spokojenost, funguje podle očekávání.
- extra rychlá
- snadné ovládání
- spárování s odsavačem
kupuji už druhou stejnou desku - první jsem rozbila. všechno mi na ni vyhovuje. funguje jak má - spokojenost.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Whirlpool WL S7960 NE
Registrovaný uživatel
Přidáno: 2. ledna 2024
(naposledy upraveno 9. ledna 2024)
- po zkušenostech nic
- citlivost dotykového ovládání funguje velmi špatně, velmi často je třeba si prsty navhlčit, ale nesmí to být zase moc, je to neustálá a každodenní alchymie
- po 2,5 letech od zakoupení a 2 letech užívání začala jedna fáze vyhazovat pojistky a cena opravy se blíží ceně nové desky
V žádném případě nedoporučuji a do budoucna se výrobkům této značky určitě vyhnu (negativní zkušenost máme i s vestavnou mikrovlnou troubou a digestoří).
- super zóny ,hrnec můžete postavit kamkoliv
- je na 240 nebo 400V
Deska není úplně černá, jak je na obrázku ,je spíše tmavě šedá. Dotekové ovládání funguje v pořádku reakce na dotek dobré.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »