Nejnovější recenze ze sekce Varné desky
- Boil funkce
- Indikátor zbytkového tepla
- Ultra Boost
Skvělá barva, vysoký výkon a nakoupeno se slevovým kódem... Není co vytknout
bomba
- Zatím ho máme krádce ale je bezva
- Má minutku je fajn
Splňuje očekávání
Zkušenosti zatím minimální máme desku necelý týden. Ale vypadá, že si budeme rozumět :-).
vyhovuje mi velká plocha na velké nádoby, která vznikne spojením dvou varných ploch a navíc tam nezavazí ani ovládání, které je umístněné jen na pravé straně. Trošku mi vadí, že když chci mít časování vaření současně na několika plotýnkách, tak musím trošku ťukat na panelu, ale to je o zvyku. Předtím jsem to měla u každé plochy individuálně, tak proto. Deska je krásná, díky tomu, že je bílá, není tak háklivá na nečistoty a lépe se udržuje. Hřeje výborně. Zatím velká spokojenost.
xxxxxxxxxxxx
- Po třech měsících OK, jednoduché ovládání, nepřekombinovaný typ
Dosud neuveden do provozu
- Doporučuji
- Doporučuji
- Napájení 25A
- velká pracovní plocha
Varná deska je celkem přehledně uspořádaná, knoflíky reagují rychle, plynule a jemně, což u jiných výrobců často není, zejména v čínských obchodech. Našel jsem (díky bohu) kombinaci smaltovaná vanová deska + litinová mřížka, které jinde již vymizely. Ta moje každé ráno ohřívá mléko na kakao, a často se stane, že mléko "uteče" - pokud se to stane na skleněné desce, je bordel a smrad po celé kuchyni a když kvalitní těžký hrnec náhodou "upadne", je i po skleněné desce. Nerezová se zase velmi špatně udržuje a hned je poškrábaná a nevzhledná. Není nad kvalitní smalt, a to i v hrncích na vaření - žádné těžké kovy nebo tetrafluóry v jídle.
- Splnila očekávání
Beko HIC 64401
Registrovaný uživatel
Přidáno: 24. ledna 2024
(naposledy upraveno 24. ledna 2024)
Zakoupeno v DNO elektro
- Super poměr cena/výkon
- Cena,komunikace,rychlost dodání
ONLINESHOP.CZ
- nastavení intenzity vaření ve velkém rozsahu
- 3 typy časovače, navíc pro každou plotýnku samostatně
- 5 plotýnek
- podsvícení všech informací
Měli jsme starší indukční desku Bosch a nahradili jsme ji touto novou. Má plotýnku navíc, což je občas potřeba a má perfektní podsvícení, takže je ovládání velice jednoduché, nepotřebuji na to brýle :-)
- Standardní rozměry pro instalaci
- Pouze 2F zapojení
- Lehce hlučnější
Kuchyňská varná deska o standardních rozměrech zástavby. Vařit se na ní dá, má základní funkce. Výkonem sice neoslní, lae to si lze přečíst v parametrech před koupí.
ONLINESHOP.CZ
- Za ty peníze velmi dobrý výrobek. Jen časem zůstává kolečko na nejpoužívanějším místě.
- Snadné ovládání
- Málo viditelné ovládání
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »