Nejnovější recenze ze sekce Varné desky
- Leva cast varne plochy neni omezovana zadnym ovladacim panelem.
- Intuitivni ovladani
Funkci proti preteceni vody z brambor se mi zatim nepodarilo zprovoznit. Nektere plotynky nedetekuji spravne mocca konvicku pri vareni kavy, jeji obvod je prilis maly.
- Krásná deska
- Dobře vaří
- Měla by mít koncovku ke kabelu
Kvalitní krásná deska
Funguje
- Je dost tichá
- Jednoduché ovládání
- Po vypnutí ještě docela dlouho má teplou vařící plochu
Mám jenom 2 dní.
jednička
špatná volba plotny blízko sebe
Dobrá by byla kontrolka na každou plotýnku, na její zapnutí a výraznější označení puntíku na knoflíku nastavení levelu.
- Jednoduché ovládání
- Snadné připojeni
- Pěkný design
- Velmi výhodná cena a snadné ovládání
- Chybí jen možnost bleskového přerušení pro setření přetékajícího hrnce.
Zcela splňuje naši potřebu.
- Tato deska má výhodu, že levá strana plotýnek se dá použít najednou obě dvě.
- Jsou propojené.
Je tam více rychlostí, než na klasických deskách.
Ale ta propojenost dvou ploten, je super. Dá se tam použít i pekáč. Jsem velice spokojena,
- Velký výkon a množství funkcí za dobrou cenu
- Nedá se připojit na tři fáze. Pouze na dvě.
- Velká varná zóna
- Okamžité zastavení celého vaření
- Nedá se připojit na tři fáze. Pouze jen na dvě fáze.
Deska má vše, co jsem hledal. Indukční jsem nechtěl. Jsou podstatně dražší a musel bych koupit všechno nádobí nové. Kovový ochranný rámeček, velký výkon, je třífázová. Spousta inteligentních funkci. Velké varné zóny, kde se dá postavit i pekáč, nebo varná sklokeramická. Navíc značka Elektrolux mě nikdy nezklamala. Pomalu, jak odcházejí staré spotřebiče přecházíme na tuto značku. Už máme ledničku a pračku, teď sklokeramickou deskou.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Reakce značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnoval. Velmi nás těší, že jste se spotřebiče naší značky spokojení. Veškeré naše varné desky, které mají 4 varné zóny se pro plnohodnotné zapojení připojují na 2 fáze (pro každou stranu jedna fáze). Třetí fáze zůstává volná (nezapojená). Až varné desky s více zónami jsou zapojeny na fáze 2 nebo 3 podle jejich provedení. Pevně věříme, že bude spotřebič sloužit pouze k Vaší plné spokojenosti. S pozdravem Tým Electrolux
Bílé sklo super na údržbu a vypadá moc dobře.
Super rozložení hořáků, velké místo, dám 2 velké hrnce vedle sebe, to jsem u předchozí desky nedala. Lépe hoří, je vše rychleji uvařené. 100% doporučuji.
zatím ho používáme jen krátce, ale splňuje naše očekávání
- Jednoduchá a logická obsluha.
- Akustické signály, kromě časového jsou málo hlasité.
Nyní zakoupená indukční varná deska je již druhá v pořadí, kterou jsem koupil - v podstatě stejný typ s totožnými parametry od stejného výrobce. První byla zakoupena přibližně před 8 lety - současnou jsem pořídil s požadavkem stejného způsobu ovládání. Jediné co bych ( v porovnání s tou první) vytknul je méně výrazné značení místa na desce (bílé kruhy) kam se umisťují hrnce a kde je maximum energie a poměrně malá intenzita akustických signálů při změně parametru ohřevu (kromě ukončení nastavené času). Obsluha musí kontrolovat změnu očima víc, než by bylo nutné - vše v porovnání s první zakoupenou. Tyto odchylky ale nejsou zásadní, pouze určují komfort obsluhy.
- standardní rozměry, materiál pro instalaci je součásti výrobku (silikonová lepící páska, svěrné konzolky, šroubky, kolínko s těsněním pro připojení plynu)
- masívní dělený litinový rošt
- funguje dle očekávání
- spolehlivé zapalování, STOP Gas, stabilní plamen při max i min výkonu. Nicméně bude nutno déle provozovat, abych vyhodnotil spolehlivost.
- trysky pro PropanButan
Dosud nepoužito, nenainstalováno pro velké pracovní vytížení elektroinstalatéra
- Bezrámový vzhled
- Citlivé ovládání, snadné nastavení výkonu
- Množství varných ploch
- Rychlé vaření na boost
- 5 let záruka
Měli jsme 8 let indukční desku, která sem tam nefungovala a záměna za novou desku Beko. Za mně funguje dobře a výhodou je, že má indukční deska nějaké funkce navíc.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
funguje jak má
- Dobrá cena
- Ovládací knoflíky jsou hladké a kloužou
- Nerez se špatně udržuje (v porovnání se smaltem nebo sklokeramikou)
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »