Poradna Electrolux EHF 6547FXK

Autor: Holá Jana | Vloženo: 28.01.2022 000 15:28 | Témata: Poradna Electrolux EHF 6547FXK

Holá Jana

Když snížím teplotu, vrátí se na stejnou výši

Dám např. vařit vodu na maximum, vložím těstoviny a když se voda opět vaří, snížím teplotu. A ona se vždy sama vrátí na původní nastavení. Tak jí opět snížím a pak už drží. Mám nějak prstem ťuknout na sníženou teplotu, aby si ji varná deska pamatovala, nebo jak to dělat?
Děkuji za odpovědi a radu. Holá

  • 28. ledna 2022 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, paní Holá,

    reaguji na Váš dotaz.

    Tato varná deska je vybavena ovládáním DirectAccess, pomocí kterého se stačí dotknout a následně je třeba posunout přímo na požadovaný stupeň ohřevu. Další potvrzování stupně třeba není. Pokud se potíže opakují, tak vyzkoušejte desku na pár minut odpojit ze sítě a opětovně ji zapnout. Ověřit také, zda funguje správně nastavení u ostatních varných zón. V případě přetrvávajících potíží kontaktujte prosím naše zákaznické centrum (261 302 261, Po–Pá 8:00 – 20:00, So-Ne 8:00–16:30). V případě potřeby bude možné sjednat výjezd servisního technika pro kontrolu spotřebiče.

    S pozdravem Kontaktní Centrum Electrolux

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.